سید مجید موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: این طرح با استفاده از دستگاه های تسطیح سبک لیزری (سکریپر) و با 20میلیارد و 400 میلیون ریال اعتبار تا پایان امسال به منظور تسطیح زمین های کشاورزی شیب دار و ناهموار 23 شهر استان از جمله اهواز، آبادان، دزفول، شوشتر و شوش اجرا می شود.
موسوی افزود: دستگاه تسطیح سبک لیزری، شیب زمین را به صفر درجه می رساند، بنابراین با اجرای این طرح، از شخم زدن عمیق و سنگین در هنگام کاشت و متراکم شدن خاک هم جلوگیری می شود.
وی افزایش کمی و کیفی تولید محصولات، استفاده بهینه از زمان، حفظ منابع آبی و بهره وری بهتر خاک را از مزایای اجرای این طرح برشمرد و اضافه کرد: اجرای این طرح، بیش از50 درصد در افزایش بازدهی آبیاری و تولید محصولات کشاورزی موثر است.
وی همچنین عنوان کرد: بخش کشاورزی خوزستان با تولید دو میلیون تن سبزی و صیفی دارای مقام اول در کشور است.
رئیس سازمان جهاد کشاروزی استان خوزستان افزود: از این میزان تولید یک میلیون و 200 هزار تن مازاد بر نیاز است که نیمی از آن به مصرف داخل کشور می رسد و نیمی دیگر دارای قابلیت صادرات به خارج از کشور را دارد.
موسوی سطح زیر کشت سبزی و صیفی در استان را 80 هزار هکتار عنوان کرد و گفت: شهرستانهای اهواز، رامهرمز، بهبهان، شوشتر، اندیمشک و شوش از مناطق عمده تولید سبزی و صیفی در استان به شمار می آیند.
وی خیار، هندوانه، سیب زمینی، هویج، سیر، سبزیجات برگی، کرفس و کاهو را از جمله تولیدات سبزی و صیفی در استان خوزستان برشمرد.
خوزستان، یک میلیون و 200 هزار هکتار زمین کشاورزی دارد.
نظر شما